Szalóki Péter

Kétgyermekes apaként örömmel hallottam, hogy a családi pótlék különbözetet lehet igényelni Ausztriából! Az ügyintézést jómagam kezdtem el, de miután a hivatalok állandóan kitaláltak valamit, úgy döntöttem, hogy ezt a feladatot inkább szakemberre bízom. Ezt nem bántam meg, ugyanis visszamenőlegesen 20 hónapra kaptam meg a családi pótlékot, sőt, még jó tanácsot is kaptam az adóbevallásomat illetően! Az irodával való közreműködés nagyon rugalmas és korrekt volt! Az iroda munkatársai felkészült szakemberek! Sok sikert a további munkához!

Szabados Roland

Először voltak kétségeim az ár és a minőség kapcsolatát illetően, hiszen máshol ezeknek a szolgáltatásoknak a kétszeresét sem szégyellnek elkérni. Nem bántam meg, hogy ezt az irodát választottam. Az ügyintézés még hétvégén is nagyon rugalmas, gyorsan és pontosan válaszolnak akár e-mailen, akár telefonon kerestem az ügyintézőmet.

 

Bársony Lívia

2 éve vagyok kapcsolatba az irodával. Amit eddig elődjeinél nem tapasztaltam az a hozzáértés, az előzékenység, a gyors reakció és az emberséges ügyfélbarát hangnem. Az ár-szolgáltatás arány kitűnő, ami nekem roppant fontos. Az előző könyvelő által beadott igénylés hibáit is kijavították, telefonáltak a Finanzamt-nak, és pár napon belül megérkezett az adó visszatérítésem! Köszönöm eddigi munkájukat! Szívesen ajánlom másoknak is!

Agárdi Miklós

Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatásokkal. Eddig személyesen 3 évről készíttettem el a családi pótlék igénylést, és most van folyamatban az adóbevallás elkészítése is. Kiemelkedően jó szakemberekkel dolgoznak, és ha véletlenül telefonon nem érem el őket, rövid időn belül visszahívnak!. Még egy fontos dolog: az elmúlt években most éreztem először hogy fontos vagyok mint Ügyfél! Összesítve: csillagos 5-ös!

 

Miskolczi Petra

Azt gondolom, hogy elégedettségemet mi sem mutatja jobban hogy már több munkatársamnak ajánlottam ezt az irodát. Csak így tovább.

1. oldal / 2